■ Pokazy cukiernicze

Podczas targów POLAGRA GASTRO co roku można zapoznać się z nowoczesnymi, wysokiej klasy urządzeniami dla lokali gastronomicznych. Nowatorskie rozwiązania coraz częściej prezentowane są przez profesjonalnych kucharzy, którzy  przygotowując potrawy omawiają spektrum możliwości danego sprzętu.

Na stoisku firmy BWA będzie mozna zapoznać się m. in. z możliwościami multifunkcyjnej maszyny TRITTICO EXECUTIVE prof. BRAVO. Dzięki niej, na powierzchni mniejszej niż 1 m², można przygotować nie tylko tradycyjne włoskie lody i sorbety, ale również kremy, ciasta (np. eklery), polewy, galaretki i wiele przysmaków. Oferta na stoisku BWA będzie uzupełniona o pozostałe elementy wyposażenia lodziarni i cukierni – tradycyjne witryny do lodów, lady do lodów na termosy, witryny do ciast oraz pralin i wiele innych.

Ekspozycję urozmaicą całodzienne pokazy produkcji lodów i wyrobów cukierniczych prowadzone przez specjalistów firmy COMPRITAL oraz mistrzów cukierniczych.

21-23.09.2015, przez cały dzień

Pawilon 7A, stoisko 29

 

Organizator: bwa-logo_male.jpg

[ Wstecz ]