■ Hotelowy powitalny poczęstunek - nowe standardy - prelekcja

Hotelowy powitalny poczęstunek owocowo-warzywny, wprowadzenie nowej, dobrej praktyki branżowej w segmencie HoReCa

screenshot_2.jpg

Kto zabiera na urlop lub wyjazd służbowy pomidory?
Jest mało takich osób… ale za to wiele, które bardzo chętnie je kupują,. Dlaczego więc nie zadbać o potrzeby gości wyprzedzając ich oczekiwania
Jakikolwiek biznes prowadzisz, powinieneś myśleć o zaskoczeniu i pozytywnych doświadczeniach klienta, czasami bardzo niewiele trzeba.

Zapraszamy do udziału w prelekcji na temat nowych trendów żywieniowych i promocji nowego standardu powitania gości hotelowych.

Zdrowy polski Welcome Gift - pomidorowy poczęstunek!

 

Organizatoram spotkania jest Stowarzyszenie Producentów Pomidorów i Ogórków pod Osłonami.

Termin: 27.09.2017, godz. 13.00-14.00

Miejsce: pawilon 7/sala 1E

[ Wstecz ]
Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact