> Produkty GI 2017

galeria_innowacji_logo-01.png

RotoShelf ColdRoom

rotoshelf_foto.jpg

Unikalny szwedzki system obrotowy do szaf i regałów chłodniczych.

Zastosowany w nim unikatowy system obrotowy pozwala osiągnąć:

- oszczędność czasu dzięki sprawnemu i wygodnemu załadunkowi towaru,

- redukcję kosztów dzięki załadunkowi wg zasady FIFO co minimalizuje ilość przeterminowanych produktów,

- zadowolenie klienta i wzrost sprzedaży dzięki możliwości odpowiedniego ustawienia schłodzonych produktów na półkach.

Możliwość zamontowania do szaf i regałów z drzwiami lub bez i z dowolną konfiguracją półek.

Producent: easyfill_logo.jpg

 

Barista – Chłodzona szuflada do przechowywania mleka

barista_screen.png

Ergonomiczna chłodziarka, która pomieści dużą ilość mleka (nawet do 50 litrów). Dzięki uchylnej szufladzie dostęp do kilku kartonów (lub butelek) mleka jest błyskawiczny, a z kolei po wysunięciu szuflady użytkownik otrzymuje dużą przestrzeń do magazynowania. Chłodziarka gwarantuje niską temperaturę produktu (1-3°C) przy bardzo niskim zużyciu energii elektrycznej (tylko 0,12kWh na godzinę). Urządzenie posiada również łatwy dostęp do elementów wymagających czyszczenia.

Producent: logo.jpg

 

 

Piece konwekcyjno-parowe EasyAir

piece.png

Piece EasyAir to możliwość przygotowywania produktów cukierniczych oraz dań głównych w jednym piecu. Prowadnice są przystosowane do używania pojemników GN1/1 oraz tac piekarniczych 600x400 mm bez potrzeby wymiany stelaża. Piece posiadają kompaktowe wymiary dzięki czemu idealnie sprawdzają się w lokalizacjach z ograniczoną powierzchnią przy jednoczesnym zachowaniu dużej mocy. Dotykowy ekran sprawia, że obsługa pieca jest bardzo intuicyjna.

Producent: giorik_logo.jpg

 

Piec konwekcyjno-parowy Rooster-booster – wersja przelotowa

rooster_booster_m.jpg

Nowe rozwiązanie w znanym już piecu do odpieku kurczaków. Oprócz ulepszonego systemu separacji tłuszczu na zewnątrz komory piec ten posiada drzwi z obu stron. Wersja przelotowa pieca idealnie pasuje do przestrzeni między strefą kuchni a strefą wydawczą. Takie wykonanie pieca przyspiesza proces wydawania gotowych dań na salę sprzedaży.

Producent: giorik_logo.jpg

 

Browary restauracyjne

screen_zdjecia.png

Firma Minibrowary.pl oferuje nowatorskie browary restauracyjne o zdolności produkcyjnej od 300 do 5000 hl/rok. Głównym profilem jest produkcja, montaż i uruchamianie minibrowarów restauracyjnych. Firma pomaga klientowi na każdy etapie inwestycji – od etapu wyboru i skonfigurowania instalacji, po gotowe receptury piwa. Produkowane urządzenia są zgodne z polskimi wymogami prawnymi, a klient otrzymuje również pełną dokumentację dla instytucji państwowych. Firmę tworzą specjaliści z doświadczeniem zawodowym w browarnictwie, produkcji urządzeń, dziedzinie jakości i procedur urzędowych, inżynierowie sanitarni, projektanci technologii i urządzeń.

Producent: logo-002.jpg

[ Wstecz ]