■ O targach

Międzynarodowe Targi Gastronomiczne i Wyposażenia Hoteli POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL są dla branży HoReCa najlepszym źródłem wiedzy na temat nowatorskich rozwiązań, zarówno tych sprzętowych, jak i koncepcyjnych. Ekspozycję co roku tworzą czołowi polscy producenci i dystrybutorzy sprzętu dla lokali gastronomicznych i hotelarskich.

Polagra Gastro i Invest Hotel to także targi HoRECa, podczas których miejsce mają premiery krajowe, europejskie i światowe! Specjalna strefa pokazowa - Galeria Innowacji co roku działa jak magnez. Odwiedzają ją nie tylko szefowie kuchni, kucharze, menedżerowie restauracji, ale także przedstawicieli obiektów hotelarskich.

baner_zglos_udzial_czerwony.jpg

Na ekspozycji między innymi:

Gastronomia

Piece konwekcyjne, piece konwekcyjno-parowe, kuchnie gazowe, płyty grzewcze, płyty grillowi, szafy grzewcze, bemary, chłodziarki, stoły, witryny chłodnicze, lady chłodnicze, kuchnie indukcyjne, szatkownice, mięsiarski, krajalnice meble ze stali nierdzewnej, noże, deski, tłuczki ostrzałki i inne akcesoria kuchenne, zastawa stołowa, środki czyszczące, odzież robocza, ekspresy do kawy, kawa, herbata, wina, żywność, produkty cukiernicze, lody, meble dla sal restauracyjnych, artykuły dekoracyjne i inne artykuły gastronomiczne

Hotelarstwo

Wyposażenie: meble pokojowe, meble łazienkowe, meble recepcyjne meble dla sal restauracyjnych oświetlenie, artykuły dekoracyjne, tekstylia (firany, zasłony), wyposażenie łazienek, wanny, pościel, bielizna pościelowa, ręczniki, galanteria hotelowa (igielniki, szczotki do czyszczenia odzieży, środki do czyszczenia butów), nagłośnienie sal konferencyjnych, meble dla centrów konferencyjnych.

Targi pozwalają właścicielom restauracji i kawiarni, szefom kuchni, dystrybutorom, firmom cateringowym, menedżerom hoteli i innych obiektów noclegowo-wypoczynkowych budować nową jakość usług, dla której głównym wyznacznikiem są oczekiwania klientów.

Polagra Gastro i Invest Hotel to także targi serwujące zwiedzającym wiele emocji. Co roku ogromnym zainteresowanie cieszą się pokazy kulinarne, strefy inspiracji, szkolenia, konferencje.

Sercem targów jest co roku strefa kulinarna, w której rozgrywa się m.in. najważniejszy w polskiej gastronomii konkurs dla profesjonalistów, czyli Kulinarny Puchar Polski, a także pokazy kulinarne Master Class Show. Dzięki temy poznańskie expo dla HoReCa jest jednym z najsmaczniejszych wydarzeń branży gastronomicznej.

Dla przedstawicieli obiektów hotelarskich wydarzeniem obowiązkowym jest z kolei <HMC> Hotel Marketing Conference, w którym w 2016 roku udział wzięło ponad 300 przedstawicieli branży hotelarskiej.

Targi odwiedzają wyłącznie profesjonaliści – menedżerowie lokali gastronomicznych i obiektów noclegowych, a także inwestorzy działający na rynku hotelarskim, generalni wykonawcy, studia architektoniczne oraz projektowe związane z branżą HoReCa.

 

zwiedzajacy_targi_wykres.jpg

Powiększ wykres >>

Warto również podkreślić, że 75% zwiedzających to osoby decyzyjne. To z kolei przekłada się na realne możliwość nawiązania współpracy „tu i teraz” z parterami biznesowymi z Polski i zagranicy.

[ Wstecz ]