Paweł Gruba i Piotr Rogowski na Polagrze Gastro

Będzie o zarządzaniu personelem i kosztami, czyli wszystko co powinniśmy wiedzieć o prowadzeniu rentownej restauracji.

Jak przekuć trudną sytuację z gośćmi w sukces tak, aby polecali restaurację? Jak zwiększyć obroty restauracji o min. 10% w trzy miesiące? Jak skutecznie budować zespół? Jak poprawnie liczyć food cost i analizować wyniki restauracji?

Każdy menedżer czy właściciel restauracji chciałaby znać odpowiedzi na te pytania. Co więcej chciałby posiąść praktyczne umiejętności, które pozwolą mu sprawnie zarządzać ludźmi i włączyć ich w proces zwiększania obrotów, a także monitorować koszty i szukać obszarów, w których można je zredukować. O tym jak to zrobić, jakimi zasadami kierować oraz  z jakich sprawdzonych wzorów i narzędzi korzystać, opowiedzą podczas targów Polagra Gastro / Invest Hotel eksperci: Piotr Rogowski oraz Paweł Gruba.

Zapraszamy do udziału w wykładzie oraz ćwiczeniach z zakresu:

„Zarządzanie personelem w rentownej restauracji”

szczegolowy_program_szkolenia.png

„Zarządzanie kosztami w rentownej restauracji”

szczegolowy_program_szkolenia.png

Wstecz