Strefa inspiracji Dajar

Podczas targów, na stoisku firmy, mnóstwo atrakcji - pokazy live cooking, degustacje, konkursy i oczywiście prezentacja ekskluzywnej porcelany.

Gospodarz stoiska, zaprezentuje kilkanaście nowych, ekskluzywnych produktów. Premierowo pokazane linie porcelany, sztućców czy szkła z pewnością wzbudzą ogromne zainteresowanie zwiedzających i wyznaczą trendy w serwowaniu potraw na kolejne lata.

Ponadto od poniedziałku do środy na stoisku będzie funkcjonował kącik kawowy firmy Jacobs Douwe Egberts. Inspirowac będzie także firma Fusion Gusto m.in. podczas pokazów wykorzystania w kuchni kwiatów jadalnych i mikro ziół oraz w trakcie prezentacji szerokiej gamy owoców egzotycznych.

Rozkoszy dla podniebienia dostarczą także goście specjalni firmy Dajar: Chef Jakub Ignyś z restauracji Nifty 20 w Hotelu Puro w Poznaniu, który zaserwuje pierś kaczki z dynią, porzeczką, jarmużem, Grzegorz Parczewski, właściciel i Chef kuchni Villa Calvados w Bydgoszczy, który pokaże jak wykorzystać woka w kuchni polskiej i jak łączyć kuchnię azjatycką z polskimi smakami oraz Mariusz Gachewicz, Chef kuchni restauracji na Zamku Gniew, który zabierze widzów w podróż do korzeni polskiej kuchni jakimi są podroby: grasica, móżdżek, cynaderki prezentowane w nowoczesnej aranżacji.

Szczegółowy plan pokazów >>>

Zapraszamy!

Pawilon 6A, stoisko 36

Na odwiedzających stoisko Dajar HoReCa poza powyższymi atrakcjami czekają także upominki. Przygotowano m.in. kosze owoców i ziół od Fusion Gusto, wino od Willa Win, alkohol od Manufaktury Old Polish Vodka, kawę do JDE i niespodzianki od Dajar HoReCa.

Zasady losowania upominków znajdziecie na FB www.facebook.com/horecadajar.

Wstecz

Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact