Konwekcyjno-parowe rewolucje!

Nowości od Firmy Giorik w Galerii Innowacji.

W Galerii Innowacji zawsze prezentowane są niestandardowe rozwiązania. Dziś polecamy konwekcyjno-parowe piece od firmy Giorik.

Piece konwekcyjno-parowe EasyAir

piece.png

Piece EasyAir to możliwość przygotowywania produktów cukierniczych oraz dań głównych w jednym piecu. Prowadnice są przystosowane do używania pojemników GN1/1 oraz tac piekarniczych 600x400 mm bez potrzeby wymiany stelaża. Piece posiadają kompaktowe wymiary dzięki czemu idealnie sprawdzają się w lokalizacjach z ograniczoną powierzchnią przy jednoczesnym zachowaniu dużej mocy. Dotykowy ekran sprawia, że obsługa pieca jest bardzo intuicyjna.

Producent: giorik_logo.jpg

 

Piec konwekcyjno-parowy Rooster-booster – wersja przelotowa

rooster_booster_m.jpg

Nowe rozwiązanie w znanym już piecu do odpieku kurczaków. Oprócz ulepszonego systemu separacji tłuszczu na zewnątrz komory piec ten posiada drzwi z obu stron. Wersja przelotowa pieca idealnie pasuje do przestrzeni między strefą kuchni a strefą wydawczą. Takie wykonanie pieca przyspiesza proces wydawania gotowych dań na salę sprzedaży.

Producent: giorik_logo.jpg

Wstecz

Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact