KOLEJNA NOMINACJA DO KPP 2018 PRZYZNANA

Otrzymał ją Jarosław Owczarczyk, który razem z Robertem Branickim zwyciężyli Konkursie Młodych Talentów L’Art de la Cuisine Martell.

Konkurs Młodych Talentów L’Art de la Cuisine Martell odbył się w sobotę, 3 marca, na Zamku w Rynie. Głównym zadanie drużyn, które zostały zakwalifikowane do konkursu było przygotowanie dania,, które najlepiej komponuje się z koniakiem i którego składnikime obowiązkowym była świeca wołowa.

W ocenie Jury najlepszymi okazali się Jarosław Owczarczyk i Robert Branicki z restauracji Pink Lobster. Na kolejnych miejscach uplasowali się: Rafał Stegnicki i Wiktor Wielgus z Nicolaus Hotel
w Toruniu - II miejsce oraz Marcin Ćwik i Mikołaj Kruszona reprezentujący NIFTY No. 20 Puro Hotel
w Poznaniu.

Zwycięzca L’Art de la Cuisine Martell oprócz nagród otrzymał również nominację do 18. Finału Kulinarnego Pucharu Polski, który odbędzie się w dniach 2-3 października br., podczas Międzynarodowych Targów Gastronomii i Wyposażenia Hoteli POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL.

Wstecz

Partnerzy Medialni





Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact