Patronat Honorowy



Współpraca Branżowa





■ Urządzenie wielofunkcyjne Multicooking

multicooking.png

Multicooking to idealne rozwiązanie dla małych kuchni, które pozwala im zmieścić wiele funkcji kuchennych na niewielkiej przestrzeni oraz dla klasycznych kuchni gastronomicznych, w których można je zintegrować z innymi urządzeniami w celu zagwarantowania szerokiej oferty oraz sprawniejszego i szybszego zarzadzania.

Urządzenie oferuje różne tryby gotowania. Może być używane jako patelnia uchylna, frytownica, płyta bezpośredniego smażenia, makaroniarka i szybkowar. Pozwala przygotowywać duże ilości żywności w krótkim czasie, w tym dania wymagające delikatnego gotowania w niskich temperaturach. Wszystko to idzie w parze z jakością, ponieważ urządzenie zatrzymuje pełnie smaku i właściwości odżywcze produktów.

Urządzenie wielofunkcyjne Multicooking umożliwia zdrowe gotowanie z zachowaniem jednolitej temperatury całej powierzchni grzewczej zbiornika.

Szybkie przełączanie miedzy trybami szybkiego gotowania i wolnego gotowania, oferując doskonałe rezultaty soczystości i redukując straty masy produktów. Gwarantuje to dodatkowo niskie zużycie energii i optymalną organizację pracy dzięki wykorzystaniu godzin przestojów.

Funkcja Turbo Boost umożliwia urządzeniu szybsze osiągniecie temperatury i oszczędzenie nawet 30% czasu.

Zintegrowana sonda dokładnie mierzy temperaturę rdzenia produktu, co gwarantuje precyzyjny czas gotowania za każdym razem oraz eliminuje ryzyko straty masy i zmarnowania produktu.

Urządzenie jest także proste w czyszczeniu dzięki wbudowanemu spryskiwaczowi. Każdy szczegół został starannie dopracowany, aby zagwarantować najwyższe standardy higieny.

logo_mareno_vettoriale.jpg

[ Wstecz ]
Partnerzy Medialni







Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact